A Netdoor Kft. mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja adatait kezelni és nyilvántartani, illetve azt harmadik félnek a Felhasználó hozzájárulása nélkül nem adja ki, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A Netdoor Kft. az Ön által az Interneten közzétett információkért felelősséget nem vállal. Lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kizárja.

A Felhasználó önként adja meg adatait és a Netdoor Kft. szolgáltatásainak igénybevételével hozzájárul ahhoz, hogy az adatkezelő a fent említetteknek megfelelően használja azokat.

A Netdoor Kft. az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra. A Netdoor Kft. arra törekszik, hogy szolgáltatásait folyamatosan a lehetőségei szerinti legmagasabb színvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért felelősséget nem vállal.

A Netdoor Kft. mindennemű változás jogát fenntartja.

Az adatkezelő a legszükségesebb ideig tartja meg a Felhasználó személyes adatait. A Felhasználó bármikor kérheti személyes adatainak törlését.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele felmerül az adatvédelmi elveinkkel kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal.

A jelen oldalon nem feltüntetett esetekben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény az irányadó.